Hogyan működik a honlapkészítő eszköz?

A honlapkészítés folyamata 5 lépésből áll, amely 5 lépés laikusok számára sem jelent kihívást:

 • kiválasztja a szimpatikus designt,
 • a beépített szerkesztővel létrehozza az egyedi fejlécet,
 • ezt követően kiválasztja milyen eszközre (modulra) van szüksége honlapján, hogy az adott tartalmat (menüpontot) a legoptimálisabban be tudja mutatni, majd elhelyezi honlapján a megfelelő helyre (alsó, oldalsó vagy felső menüsor)
 • aztán ezen menüpontokat feltölti tartalommal,
 • végül kiemeli a leglényegesebb tartalmakat az utolsó lépésben!

A profi modulok használatával honlapja sokszínű, mégis egységes, könnyen fogyasztható és keresőbarát lesz!

Választható modulok a honlapkészítő rendszerben:

Kezdőoldal modul:

A kezdőoldal a legfontosabb tartalmi eleme honlapjának, hiszen ezzel találkozik először a látogató.

Szöveges tartalom: a tartalom a beépített szerkesztővel tölthető fel, amely már ismerős lehet más számítógépes alkalmazásokból. A szövegbe képek, dokumentumok, táblázatok, vagy külső forráskód (pl. facebook like box, youtube video) illeszthető.

Kiemelt cikkek: egy cég honlapja legyen mindig naprakész, legfontosabb híreit kiemelheti kezdőoldalára!

Galéria: a honlapján található galériák közül kiválaszthatja a látogatók számára legérdekesebbet, amit a kezdőoldalon kiemelve jeleníthet meg.

Kiemelt termékek: amennyiben webáruházat üzemeltet lehetősége van termékeket megjeleníteni a honlapjának kezdőoldalán 2 féle módon: listás vagy táblázatos megjelenítéssel.

Szöveges tartalom modul:

Ezen modul a beépített szövegszerkesztővel alapvetően szöveges tartalom elkészítésre alkalmas melybe képek, táblázatok, letölthető dokumentumok, űrlapok, és külső forráskód illeszthető be pár kattintással. Kezelhetősége egy levelezőprogram egyszerűségével vetekszik.

Használja ezt a modult, ha:

 • Az adott oldalon a fő információhordozó a szöveg.
 • Ha kisméretű képek elegendőek az illusztrációhoz.

Egy jól felépített, könnyen kezelhető honlapon jól érzik magukat a látogatók. Ennek egyik pillére a logikus tartalom felépítés, másik a lebilincselő szöveg, a harmadik pedig a felhasználói szokásokon alapuló webergonomia.

Cikkek, hírek modul:

Ezen modullal szöveges tartalom hozható létre, amely az oldalon cikkszerűen kerül tagolásra. A cikkeket önálló címmel, dátummal, bevezető szöveggel és részletes tartalommal tudja ellátni, majd a bővebb gombra kattintva érhető el a teljes cikk külön-külön aloldalakon. Aktiválhatja, inaktiválhatja és ki is emelheti cikkeit.

Használja ezt a modult:

 • cikkszerű – hír jellegű tartalmak megjelenítésére
 • Események időrendi sorrendben történő bemutatására.
 • Ha sok információt kíván megjeleníteni az adott oldalon de ezeket csak egy bevezető szöveggel akarja az oldalon ellátni, és a bővebb tartalmat csak egy az adott bevezetésből továbbkattintva szeretné elérhetővé tenni.

Linkek modul:

Ezen modullal más honlapokra mutató hivatkozásokat tud beilleszteni oldalára. A linknek nevet tud adni, majd be tudja illeszteni a kifelé mutató hivatkozást.

Nem áll meg az élet, ha nem csak az Ön honlapja böngészésével foglalkoznak az emberek. Viszont elérheti, hogy a linkek modul segítségével Ön által jussanak el a felhasználók más oldalakra. Ezzel is megnövelheti honlapján töltött időt. Ha szeretné, hogy tájékozódjon látogatói a témával kapcsolatosan más oldalakon, ne habozzon Ön is tegye közé.

A linkek kiemelhetőek oldalsó dobozba is, amik így a honlap összes aloldalán elérhetőek lesznek.

Gyakori kérdések modul:

Ezen modullal kérdés-válasz formában tud információkat megosztani oldalán. Látogatóiban erősítheti a bizalmat, ha egy jól összeállított csokorban elé tárja a legfontosabb tudnivalókat, hiszen így a látogató gyorsan rátalál a keresett információra.

Használja ezt a modult:

 • Gyakori kérdések megjelenítéséhez
 • Tippek – Trükkök bemutatásához.

Ne hagyja, hogy látogatói "elkattintsanak" honlapjáról használja a gyakori kérdések modult. Fontos, hogy mindig elég információt kapjanak a felhasználói.

A GYIK modullal feltöltött kérdései közül kiemelhet kérdés-válaszokat oldalsó dobozba is, amik így a honlap összes aloldalán elérhetőek lesznek.

Vendégkönyv modul:

A vendégkönyvet a látogatók véleményei, hozzászólásai töltik meg tartalommal, melyek időrendi sorrendben listázódnak. Természetesen ezek tartalma moderálható, a hozzászólás inaktiválható és törölhető.

Mi honlap tulajdonosok mindig fontosnak tarjuk vendégeink véleményét, engedjük meg nekik, hogy hozzászólhassanak oldalunkhoz. Ehhez használja a vendégkönyv modult.

A honlapunk vendégkönyvében található visszajelzések segíthetik látogatóink bizalmának elnyerését, hiszen azt üzenjük vele: nincs takargatni valónk, rólunk itt bárki leírhatja véleményét.

De használhatjuk üzenő falként is, ahol online tehetnek fel nekünk kérdéseket szolgáltatásinkkal kapcsolatban.

Partnerek modul:

Ezen modullal (elsősorban) partnereit tudja bemutatni, de egyéb tartalmat is megjeleníthet vele: az oldalon a tartalomhoz nevet (pl. partner neve), webes hivatkozást (pl. partner webcíme), rövid szöveges tartalmat (pl. partner bemutatása) és egy képet (pl. a partnere logóját) tud megjeleníteni. Az egyes tartalmak (pl. partnerek) egymás alatt listázódnak.

Használja ezt a modult, ha:

 • Partnereit szeretné bemutatni
 • Ha az oldalon egymástól elkülönülő tartalmakat kíván megjeleníteni, mely tartalom kevés szöveget és egy képet (pl. logót) tartalmaz.

Képgaléria modul:

Ezen modullal galériákat tud létrehozni. Mivel több galéria létrehozható érdemes a képeket kategóriákba, azaz külön képtárakba rendezni.

Használja ezt a modult, ha:

 • a szöveges tartalomhoz több képet kíván hozzárendelni
 • Ha az oldalon egymástól elkülönülő részeket kíván létrehozni, mely részek tartalmába sok képet kíván illeszteni

Ön is tapasztalhatta, hogy szöveget olvasni sokkal élvezetesebb, ha képeket is találunk mellette, sőt van olyan, hogy csak képeket nézegetni megyünk egy oldalra és hagyjuk magunkat meggyőzni, ez is egyfajta marketingfogás.

A Képgaléria modulba feltöltött galériák közül kiemelhet egyet a kezdőoldalon.

Referenciák modul:

Ezen modullal (elsősorban) referenciáit tudja bemutatni, de egyéb tartalmat is megjeleníthet vele: az oldalon a tartalmat egy név (pl. referencia neve), egy webes hivatkozás (pl. referenciamunka webcíme), egy szöveges leírás (pl. referencia bemutatása) és egy nagyítható kép határozza meg. Az egyes tartalmak egymás alatt listázódnak.

Használja ezt a modult, ha:

 • A szöveges tartalmat 1 (nagyítható) képpel kívánja illusztrálni és az adott tartalmakat egymástól elkülöníthetve szeretné megjeleníteni, de nem kíván további részleteket alattuk bemutatni.

Elért eredmények, teljesítmény vagy jól sikerült termék, melyre Ön rendkívül büszke. Jó helyen jár! Ossza meg Ön is felhasználóival, miért érdemes a szolgáltatásait, termékét választania.

Hírlevél modul:

A hírlevél használatával fontos eseményeket, híreket, információkat oszthat meg honlapjának felhasználóival!

Hírlevél rendszer szolgáltatásai:

 • Hírlevelek készítése, több mint 20 darab sablon áll rendelkezésére
 • Kampányok szerkesztése, hírlevél sorozat készítéshez
 • E-mail címek tárolása, importálása, exportálása
 • Csoportok létrehozása
 • Teljes körű statisztika
 • Időzített hírlevél kiküldési lehetőség
 • Követő hírlevél küldése

Űrlapszerkesztő modul:

A modul segítségével űrlapokat hozhat létre, melyeket beilleszthet a szöveges tartalmai tetszőleges részeibe. Az űrlapok segítségével interaktívabbá teheti honlapját, könnyedén helyezhet el:

 • kapcsolat űrlapot - ahol a honlapra látogatók közvetlenül küldhetnek Önnek üzeneteket;
 • ajánlatkérő űrlapot - aminek segítségével látogatói ajánlatot kérhetnek termékeiről, szolgáltatásairól;
 • megrendelőlapot - így online értékesítheti szolgáltatásait, termékeit;
 • kérdőívet - aminek segítségével visszajelzést kaphat anélkül, hogy költséges kérdőíveket nyomtatna, terjesztene.

Tegye élvezhetőbbé és elérhetővé a közvetlen kommunikációt vendégeinek!