Partner (Affiliate) program

Mi a partner (Affiliate) program?

A partner (Affiliate) program tulajdonképpen bevétel megosztás egy online kereskedéssel foglalkozó cég és egy honlaptulajdonos között. A honlap tulajdonosa partner hirdetéseket helyez el a saját weboldalán, ezzel segítve, népszerűsítve a kereskedő termékeit, illetve potenciális vásárlókat küld annak honlapjára. Cserébe a kereskedő jutalékot fizet a megvásárolt szolgáltatások, termékek után a honlaptulajdonos részére.

Hogyan működik a program?

Partnerprogramunkban több módon is részt vehet: a hagyományos banneres hirdetésen túl offline módon is népszerűsíti szolgáltatásunkat, ezáltal többszörözhető a bevétele!
Amint az Ön által közvetített ügyfél kifizeti a megrendelt szolgáltatást az Ön virtuális egyenlegén jóváírjuk az általa megrendelt szolgáltatás 10%-át. Az egyenlegváltozás és a közvetített ügyfelek regisztrációja a partneroldalon folyamatosan nyomon követhető, és amint az egyenleg összege eléri a 10.000 Ft-ot kiutalható. Az átutalást a partner által kiállított számla ellenében tudjuk elvégezni.

Hogyan kezdjen bele?

Jelentkezzen programunkra a jobb oldalon található űrlap kitöltésével, ezt követően megkapja hozzáférését programunk online felületére. Itt tudja kiválasztani az Ön oldalára kerülő bannert, amit fel tud tenni saját honlapjára.

A honlapjáról érkező látogató a bannerre kattintva átadja rendszerünknek az Ön partner-azonosítóját, így amikor ez a látogató regisztrál a honlapom.hu rendszerébe mi tudni fogjuk, hogy Ön volt az ajánló.

Partnerprogramunkban "offline" módon, személyes ajánlással is részt vehet!

Partner program személyes ajánlással

Partnerkódja akkor is működik, ha azt személyes ajánlás során, akár e-mailben, szórólapon, nyomtatott kiadvánmyban továbbítja. Ebben az esetben fontos, fel kell hogy hívja a leendő ügyfél figyelmét a következőre: A honlapom.hu rendszerébe történő regisztráció során a partnerkód mezőbe adja meg az Ön partnerkódját! Az így beírt kód ugyanazt az eredményt hozza, mintha egy honlapról érkezett volna a leendő ügyfél hozzánk.

Partner program e-mail marketinggel

A bevétele sokszorosítható, ha már meglévő ügyfél adatbázisára épít. Építse be ajánlatunkat saját hírlevelébe, aláírásába, használja ki már meglévő email-marketing kapacitásait. Az emailen keresztül érkező ügyfeleket is ugyanúgy kezeljük mint a benneren keresztül érkezett látogatókat.

Leveleibe az alábbi módon építheti be hirdetésünket:

http://www.honlapom.hu/?affkod=***** (a ***** helyére írja be saját partnerkódját)!

A fenti hivatkozást bárhol elhelyezheti leveleiben, azt ajánljuk tegye személyesebbé egy ajánlással, például a következő szöveggel:

Készítse el honlapját 5 lépésben! További részletek: http://www.honlapom.hu/?affkod=***** (a ***** helyére írja be saját partnerkódját)!

Mik a program előnyei?

 • A legfontosabb, hogy befektetés nélkül elkezdhető.
 • Nem kell konkrét ügyfelekkel bajlódnia,
 • Ön ajánlja aszolgáltatást, ezt követően mi dolgozunk Ön helyett.
 • Folyamatosan áramlik a jutalék, ha az ügyfél hosszabbítja a szolgáltatást Ön a hosszabbítás díjából is megkapja a jutalékot!

A programban törénő részvérel során tanusított magatartás (különös tekintettel a kéretlen reklámlevelek küldésére) jogi következményei kizárólag a partnert (azaz a cselekményt megvalósító személyt) terhelik. Az Orient-Web Bt.,  honlapom.hu üzemeltetője határozottan elzárkózik az ilyen jellegű cselekményektől, és kéri partnereit is, hogy jogkövető módon ajánlják a szolgáltatásunkat.

Partner (viszonteladói) program

A honlapom.hu lehetőséget kínál partnerei részére, hogy szolgáltatását mint saját szolgáltatás kínálja, ezáltal teljes körű internetes megjelenési lehetőséget biztosítson ügyfelei számára.

A honlapom.hu innovatív módon kínál lehetőséget programozói tudással nem rendelkező felhasználók számára, hogy saját honlapot készítsenek kedvező áron. A honlapkészítő az átlagos felhasználók igényeihez alkalmazkodva dinamikusan elkészíthető, keresőbarát honlapokat generál, mely honlapok nem azonosíthatóak sablonként. A rendszer funkciói folyamatos fejlesztés alatt állnak, a rendelkezésre álló modulok száma ezért gyakran bővül.

A piaci versenyben azon partnereink élvezhetik leginkább a szolgáltatás előnyeit, akik az adott (akár földrajzi, akár szolgáltatás specifikus) régióban először vezetik be a honlapkészítő program használatának lehetőségét. Legyen az elsők között, ne engedje át konkurenseinek a lehetőséget!  Partnereink érdekében a viszonteladó programhoz történő kapcsolódás korlátozott!

A honlapkészítő felület beállításaival egyéni felületet hozhat létre, saját logóval és cége már meglévő színvilágához igazíthatja a honlapkészítő felületét, így a szolgáltatás tökéletesen igazodik cége már meglévő arculatába.

A viszonteladói programban való részvétel 2 módon vehető igénybe:

1. Amennyiben Ön domain, vagy hosting szolgáltatást nyújt ügyfelei részére: új szolgáltatásként bevezetheti az online honlap készítést is. Ebben az esetben tőlünk a honlapkészítő szolgáltatást értékesíti tovább, a domain és email szolgáltatás biztosítása továbbra is az Ön részéről történik.

2. Teljes körű honlap szolgáltatásunk továbbértékesítése esetén a honlapkészítő használatán túl, domain-regisztrációs és hosting szolgáltatásainkat egyaránt tőlünk veszi igénybe, így Önnek "csak" az eredményes marketingről kell gondoskodnia, az üzemeltetés minden terhét levesszük a válláról!

Viszonteladó rendszerünk webes felületén lehetőséget nyílik partnereink számára:

 • ügyfeleik kezelésére (regisztrációk, fizetési státuszok, aktiváció)
 • számlázás előkészítése (díjbekérő - pro forma számla használata)
 • domain neveik kezelésére (ellenőrzés, regisztráció, igénylőlap, hosszabbítás)
 • egyedi csomagok összeállítására
 • egyedi szolgáltatások bevezetésére
 • egyedi design feltöltése, alkalmazása
 • kuponrendszer (kedvezmény, ajánló) használata
 • egyenlegalapú fizetési rendszer
 • rendszerüzenetek, automatikus folyamatok használatára
 • saját logó, szerződések, és segédletek használata

A viszonteladói programban azon vállalkozások vehetnek részt akik informatikai, számítástechnikai tevékenységet folytatnak, illetve akik elfogadják szerződési feltételeinket.

Amennyiben szeretne viszonteladó partnerünkké válni, illetve bővebb tájékoztatást kér, vegye fel velünk a kapcsolatot!